SleepyHead

Sleepyhead® is ontworpen om een veilige, knusse en rustgevende omgeving voor baby’s aan te bieden. We willen graag denken dat onze Pods het beste alternatief zijn voor de baarmoeder. Baby’s kunnen rusten, spelen en een loungen, zonder de beperkingen van gespen of de afleiding van felgekleurde toeters en bellen.

Er zijn zoveel nestjes, waarom zijn de Pods van Sleepyhead® zo anders? De Sleepyhead® is uitvoerig getest, met behulp van de beste en meest ademende materialen om een perfecte microklimaat voor baby’s en kinderen te creëren. We zijn niet zomaar een nestje en gebruiken geen kind- onvriendelijke materialen zoals elastieken touwtjes en kleine “houtje-touwtje” sluitingen.

Al onze materialen, clips, ritsen zijn baby-proef. Zelf de clips die de bumpers tegen elkaar aan houden wanneer dicht gedragen springen vanzelf open uit veiligheid wanneer er meer dan een gewicht van 5 kilo tegenaan getrapt wordt.

Onze Pods zijn ontworpen met luchtdoorlatendheid in gedachten, het gezicht van de baby (mond en neus) ligt relatief hoog ten opzichte van de zijkanten. De zijkanten zijn laag en ook afgerond. Een baby die op de juiste manier goed in het nestje ligt, op zijn rug, ademt in “open air” zo te zeggen. In tegenstelling tot andere nestjes of manden, is het interieur van onze Pods zorgvuldig ontworpen om een maximale ademend vermogen te bereiken.

Reizen:
Sleepyhead® is perfect voor als je een ”jet-setting” familie bent of gewoon een rust plaats wilt verplaatsen van kamer naar kamer. Sleepyhead® is van lichtgewicht materiaal en eenvoudig om mee te reizen.

 

 

Sleepyhead® & DockATotTM DELUXETM and GRANDTM have been tested in Europe and the US and Canada and proven to comply with all of the following standards:

* Oeko-Tex certification, Standard 100, Class 1
* All components Intertek tested for and proven free from harmful substances
* Tested for compliance with US Consumer Product Safety Improvement Act of 2008
* Tension tested for ‘Normal and reasonably foreseeable use and abuse
* Bumper air permability according to BS4578
* Resistant to ignition according to BS5852
*16 CRF 1632 flammability testing
* Phthalate testing
* Small parts and use and abuse testing under 16 CFR 1500.50
* Heavy metal testing
* ASTM F-963-11
* California Bulletins 116 and 117 flammability testing
* California Proposition 65
* 16 CFR PART 1500.53(f) (1-1-12) (CAN)
* CAN/CGSB-4.2 N° 27.5-2008
* REACG certified manufacturer and assures that materials and processes are free from SVHC .
* The DELUXE mattress pad meets with the AS/NZS 8811.1:2013. Methods of testing infant products –* Part 1: Sleep surfaces – Test for firmness.
* ASTM D3574-08 Sections 16 through 21 for Indentation Force Deflection. High ratio (= excellent support factor).